Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Golflessen

Golfles voor beginners en gevorderden, voor jong en oud

Vraagt u zich af wat een teebox is? Wat Par betekent? Wilt u weten of u golftalent heeft? Allemaal vragen die beantwoord kunnen worden door onze pro. Deze gekwalificeerde professional begeleidt startende maar ook gevorderde golfers naar een gewenst of haalbaar niveau. Privé of in groepsverband kunnen volwassenen en kinderen les krijgen in golfen.

U wilt beginnen met golfen. Via ons 3 stappen plan begeleiden wij u!
Golfschool de Zeeuwsche biedt u een complete cursus aan met begeleiding van een mentor. Aan het einde van de complete cursus bent u in staat de grote baan zelfstandig te spelen.
De cursus bestaat uit drie stappen. Iedere stap bestaat uit 5 lessen en 2 oefenrondes. Na iedere stap bepaalt u zelf of /en wanneer u verder gaat met de volgende stap.
Meer informatie

U kunt zich aanmelden via administratie@dezeeuwsche.nl. Graag horen wij bij uw aanmelding op welke dagen/dagdelen u niet kunt. Zodra wij genoeg deelnemers hebben wordt de eerste les gepland, en wordt u hiervan op de hoogte gesteld. De overige data van de lessen worden door u zelf, in overleg met de groep en de golfpro, gepland.

Naast deze cursus is het ook mogelijk privélessen te volgen. De privélessen worden net als onze cursussen gegeven door Sascha Labrujere.

Privélessen

Til uw spel naar een hoger niveau. Onder begeleiding van onze pro vindt op een door u besproken tijd een privéles plaats, naar eigen keuze alleen of samen met maximaal 3 andere personen. U kunt een privéles eenvoudig boeken bij de receptie. Voor meer informatie kunt u terecht op telefoonnummer 0118-567490 of administratie@dezeeuwsche.nl.

     
1 pers. 25 min € 27,50
1 pers. 50 min € 52,50
2 pers. 50 min € 32,50 p.p
3 pers. 50 min € 22,50 p.p
4 pers. 50 min € 20,- p.p

Jeugdlessen

Onder het motto ‘golf is leuk’ kunnen kinderen vanaf 6 jaar bij ons starten met jeugdlessen. Voor de golfende jeugd bieden wij een jaarprogramma aan met lessen en wedstrijden dat gelijk loopt aan het schooljaar. De Zeeuwsche heeft jeugdleden van 6 tot en met 17 jaar die met de lessen worden opgedeeld in een aantal categorieën naar leeftijd en handicap.

Als je eens mee wilt doen om te proberen, meld je dan aan via administratie@dezeeuwsche.nl en we ontvangen je graag bij een van de lessen op zondag.

 

Jeugdlessen

Cursusduur: 10 lessen
Data: In overleg