Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Businessclub De Zeeuwsche


Geniet van de voordelen van Businessclub De Zeeuwsche. Als lid van de businessclub heeft u goed contact met andere ondernemers en de mogelijkheid uw passie voor golf te combineren met het doen van zaken. De businessclub organiseert regelmatig onderlinge wedstrijden en netwerkbijeenkomsten. Voor meer informatie kunt u ons bereiken op 0118 – 56 74 90 of administratie@dezeeuwsche.nl

Leden Businessclub De Zeeuwsche

Recensie ABN AMRO:
ABN AMRO is sinds enkele jaren actief lid van de Businessclub van De Zeeuwsche. En met veel plezier! Wat is er prettiger dan netwerken onder het genot van een rondje golf op de uitdagende 9-holes baan van De Zeeuwsche? Met regelmaat worden er leuke evenementen georganiseerd, waarbij het vaak mogelijk is om je eigen gasten mee te brengen. Klein begonnen, maar inmiddels zit de vaart er er met nieuwe Businessclub leden goed in. Het elkaar benaderen voor nieuwe business wordt een stuk makkelijker als je elkaar al goed kent. Een investering in een Businesslidmaatschap vinden wij dan ook zeer de moeite en kosten waard!

Recensie Rituals:
Golfen doe je voor je plezier. Factor tijd speelt vaak een grote rol, maar wanneer je dit zakelijk combineert, wordt het dubbel interessant. Je persoonlijke golfvaardigheden en je ervaring en kennis van je bedrijf deel je samen met andere spelers. De Zeeuwsche is gestart met een zeer toegankelijke businessclub, laagdrempelig en toegankelijk. De 9 holes-baan met vele waterpartijen biedt voldoende uitdaging, nodigt je uit om elke hole tactisch te spelen en eindigt in lekker eten en veel gezelligheid met andere ondernemers. Kortom: tijd, sport en plezier gaan zakelijk goed samen bij De Zeeuwsche.